Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCAPNG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCAPNG. Als je het bestand wilt openen PCAPNG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCAPNG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PCAP Next Generation Dump Format N/A

Wat is een bestand PCAPNG?

Pakketopnameformaat dat een "dump" van datapakketten bevat die over een netwerk zijn vastgelegd. Opgeslagen in de bestandsindeling PCAP Next Generation, een standaardformaat voor het opslaan van vastgelegde gegevens.

Elk PCAPNG-bestand bevat meerdere blokken of gegevens, die verschillende soorten informatie bevatten. Voorbeelden van blokken zijn de sectie header block, interface beschrijving blok, verbeterde pakket blok, eenvoudig pakket blok, naam resolutie blok en interface statistieken blok. Deze blokken kunnen worden gebruikt om vastgelegde pakketten opnieuw te herkennen in herkenbare gegevens.

Pcap-NG is ontworpen voor het vorige Pcap-pakket (.PCAP). Wireshark begon met het bestand Pcap-NG in versie 1.8 te gebruiken.

Hoe een bestand openen PCAPNG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCAPNG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCAPNG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCAPNG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCAPNG openen

Andere problemen met een bestand PCAPNG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCAPNG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCAPNG:

  • het gekozen bestand PCAPNG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCAPNG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCAPNG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand