Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCAST Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCAST. Als je het bestand wilt openen PCAST, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCAST

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple ITunes Podcast URL Format Apple

Wat is een bestand PCAST?

XML-bestand gemaakt door iTunes, een muziek-winkel en afspeelprogramma. Bevat informatie voor het abonneren op een podcast, inclusief de link, titel, categorie en ondertitel. Gebruikt voor het delen van aanbevolen podcasts of favorieten met anderen via e-mail of op het web.

PCAST-bestanden kunnen worden gemaakt door een iTunes podcast te selecteren en naar het bureaublad te slepen. Nadat u een PCAST-bestand hebt ontvangen, kunt u deze dubbelklikken om automatisch aan te melden op de podcast. ITunes start dan automatisch de nieuwste audiobestanden.

Aangezien PCAST-bestanden worden opgeslagen met behulp van XML-opmaak, kunt u ze bekijken met elke tekstverwerker.

Hoe een bestand openen PCAST?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCAST niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCAST lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCAST associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCAST openen

Andere problemen met een bestand PCAST

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCAST bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCAST:

  • het gekozen bestand PCAST is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCAST met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCAST bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand