Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCC. Als je het bestand wilt openen PCC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mass Effect Package Format Electronic Arts

Wat is een bestand PCC?

Bestand gebruikt door Mass Effect 2 en 3, een eerste persoon shooter spel gebaseerd op de Unreal Engine 3 gaming engine. Kan verschillende spelgegevens bevatten, inclusief modellen, texturen en kamers. Gewoonlijk gebruikt voor het wijzigen van (of "mod") spelinhoud.

PCC bestanden worden meestal gevonden in de BioGameCookedPC directory in een Mass Effect 2 installatie. Een voorbeeld PCC bestand is BIOG_HMF_ARM_SHP_R.Pcc, waar "HMF" staat voor een Menselijk Vrouwelijk karakter.

PCC bestanden zijn vergelijkbaar met .UPK bestanden.

Hoe een bestand openen PCC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCC openen

Andere problemen met een bestand PCC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCC:

  • het gekozen bestand PCC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand