Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCE. Als je het bestand wilt openen PCE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
TurboGrafx-16 ROM N/A

Wat is een bestand PCE?

Game ROM gebruikt door emulators voor het TurboGrafx-16 console systeem. Sla een kopie van het originele videospel op en kan met ondersteunende emulatiesoftware op een pc worden afgespeeld.

PCE staat voor PC Engine, de naam die wordt gegeven aan het TurboGrafx-16 console systeem in Japan.

Hoe een bestand openen PCE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCE openen

Andere problemen met een bestand PCE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCE:

  • het gekozen bestand PCE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand