Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCH. Als je het bestand wilt openen PCH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Visual C++ Precompiled Header N/A

Wat is een bestand PCH?

Bevat programmacode die wordt verwezen door een broncode bestand, vaak met behulp van een #include preprocessor richtlijn. Kan verwijzen naar andere header-bestanden (.H) en andere bronnen.

PCH-bestanden worden gebruikt door Microsoft Visual C ++ en andere software-ontwikkelprogramma's, zoals Apple Xcode. PCH-bestanden die worden gebruikt door Xcode heet Prefix Header-bestanden en worden typisch aangeduid als " [naam] _Prefix.Pch ."

Hoe een bestand openen PCH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCH openen

Andere problemen met een bestand PCH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCH:

  • het gekozen bestand PCH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand