Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCM. Als je het bestand wilt openen PCM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PCM Audio Format N/A

Wat is een bestand PCM?

Ongecomprimeerd (rauw) digitaal audiobestand. Een directe weergave van de digitale monsterwaarden (1s en 0s) van een geluidsopname. Bewaar audio in een formaat dat ook soms gebruikt wordt in .WAV en .AIF-bestanden.

Hoe een bestand openen PCM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCM openen

Andere problemen met een bestand PCM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCM:

  • het gekozen bestand PCM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PCM
PCM naar JEF