Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCP. Als je het bestand wilt openen PCP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Installer Patch Creation Process Format Microsoft

Wat is een bestand PCP?

Bestand gebruikt door de Windows Installer, die de standaard installatie software is die bij het Windows-besturingssysteem is opgenomen. Bevat globale instellingen voor een software patch pakket. Gebruikt voor het genereren van .MSP-patchbestanden.

PCP bestanden kunnen bewerkt worden met Orca.Exe, een gereedschap dat bij de Windows Software Development Kit (SDK) is opgenomen. Patch pakketten kunnen worden gegenereerd uit PCP bestanden met behulp van Msimp.Exe en Patchwiz.Dll. Deze programma's zijn ook opgenomen in de Windows SDK.

Hoe een bestand openen PCP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCP openen

Andere problemen met een bestand PCP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCP:

  • het gekozen bestand PCP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand