Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCSAV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCSAV. Als je het bestand wilt openen PCSAV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCSAV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mass Effect Saved Game Format Electronic Arts

Wat is een bestand PCSAV?

Opgeslagen game bestand gemaakt door Mass Effect 2, een galactische actie rollenspel. Inclusief het spelersprofiel, de prestaties en de items. Kan een automatisch opgeslagen spel zijn dat is gemaakt door de software of een door de gebruiker aangemaakt opgeslagen game. Kan bewerkt worden met Gibbed's Mass Effect 2 of 3 Save Editor, of geconverteerd naar het .XBSAV formaat voor gebruik op de Xbox.

PCSAV-bestanden die zijn gecreëerd door Mass Effect 2, kunnen geïmporteerd worden in Mass Effect 3. U moet echter ervoor zorgen dat de ME2 PCSAV-bestanden in een opgeslagen map worden opgeslagen met de volgende locatie- en naamformaat:

C: Gebruikers [gebruiker] DocumentenBioWareMass Effect 2Save [player_profile]

De [player_profile] moet in het formaat Naam _ ## _ Class_200212 zijn, waar Naam de naam van uw karakter is (eG, John), ## is het tekenniveau (eG, 30) en Class is de karakterklasse (eG, Vanguard , Infiltrator, enz.). De 200212-code staat voor de datum en moet een geldige datumreeks zijn. Nu, wanneer u ME3 opent, kiest u de optie Import ME2 Character en importeert u uw spelersprofiel.

Mass Effect 3 gebruikt .SAV-bestanden voor opgeslagen spellen.

Hoe een bestand openen PCSAV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCSAV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCSAV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCSAV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCSAV openen

Andere problemen met een bestand PCSAV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCSAV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCSAV:

  • het gekozen bestand PCSAV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCSAV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCSAV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand