Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCT. Als je het bestand wilt openen PCT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Picture Format Apple

Wat is een bestand PCT?

Een PCT-bestand is een afbeelding die is opgeslagen in het Macintosh PICT-formaat, dat in 1984 door Apple is ontwikkeld om beelden op te slaan met behulp van Apple QuickDraw-technologie. Het bevat beeldgegevens in een van twee formaten, PICT 1, het originele formaat dat 8 kleuren opbergt, of PICT 2, een nieuw formaat waarmee duizenden kleuren (24 en 32-bits beelden) mogelijk zijn. PCT-bestanden ondersteunen zowel raster- als vectorafbeeldingen.

Terwijl PICT-beelden meestal de .PICT-bestandsextensie op Macintosh-computers gebruiken, worden ze meestal gezien met een ".Pct" -uitbreiding in Windows. Het PICT-formaat is grotendeels afgeschaft naar het meer flexibele .PDF-formaat in Mac OS X.

Hoe een bestand openen PCT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCT openen

Andere problemen met een bestand PCT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCT:

  • het gekozen bestand PCT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand