Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCTL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCTL. Als je het bestand wilt openen PCTL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCTL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kaspersky Parental Control Settings Format Kaspersky Lab

Wat is een bestand PCTL?

Account profiel gemaakt door Kaspersky Internet Security, en antivirus- en malware-beveiligingstoepassing. Bevat instellingen die het gebruik van een computer van een computer beperken. Algemeen gecreëerd door ouders voor het opslaan van specifieke beperkingsinstellingen die verband houden met hun computerrekeningen van hun kinderen.

PCTL-bestanden kunnen worden gebruikt om gebruik te maken van computer tijd, applicaties, internet, web browsen, file downloads, instant messaging en social networking. PCTL-bestanden kunnen worden gemaakt door de optie Ouderlijk toezicht te selecteren, de juiste opties te selecteren en vervolgens de knop Opslaan ... te selecteren.

Hoe een bestand openen PCTL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCTL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCTL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCTL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCTL openen

Andere problemen met een bestand PCTL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCTL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCTL:

  • het gekozen bestand PCTL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCTL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCTL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand