Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PCV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PCV. Als je het bestand wilt openen PCV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PCV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
MozBackup Backup Format MozBackup

Wat is een bestand PCV?

Backup-bestand gecreëerd door MozBackup, een gratis hulpprogramma dat wordt gebruikt voor het back-up maken en herstellen van gebruikersprofielen voor Mozilla Thunderbird, Firefox, Mozilla Suite en Netscape. Opgeslagen in een gecomprimeerd .ZIP-formaat en bevat bladwijzers, e-mailberichten, contactpersonen en andere profielgegevens.

U kunt een PCV-bestand handmatig decomprimeren door de bestandstype ".Pcv" naar ".Zip" te veranderen en het bestand te ontzetten met een decompressieprogramma zoals WinZip. Echter, tenzij u weet wat u moet doen met de extraherde bestanden, is dit misschien niet handig bij het herstelproces. Daarom is het best om PCV-bestanden te behandelen als een "zwarte doos" en open ze alleen met behulp van het MozBackup-bestand.

Hoe een bestand openen PCV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PCV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PCV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PCV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PCV openen

Andere problemen met een bestand PCV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PCV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PCV:

  • het gekozen bestand PCV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PCV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PCV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand