Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PD4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PD4. Als je het bestand wilt openen PD4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PD4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Photo Gallery User Format Microsoft

Wat is een bestand PD4?

Database bestand dat wordt gebruikt door Windows Live Photo Gallery, een programma waarmee gebruikers thuisfoto's en films kunnen beheren. Bevat metagegevens die persoonlijke beelden en video's beschrijven, waaronder de bestandsnaam, eigenschappen, pad en miniatuurinformatie. Gebruikt om multimedia-informatie te volgen.

Standaard gebruiken PD4-bestanden de naam Pictures.Pd4 en worden opgeslagen in de volgende map:% USERPROFILE% AppDataLocalMicrosoftWindows Live Photo Gallery

Als een PD4-bestand database is beschadigd, kunt u het bestaande PD4-bestand hernoemen naar OLD_Pictures.Pd4 en Windows Live Photo Gallery maakt de database opnieuw.

Hoe een bestand openen PD4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PD4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PD4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PD4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PD4 openen

Andere problemen met een bestand PD4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PD4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PD4:

  • het gekozen bestand PD4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PD4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PD4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand