Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PD5 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PD5. Als je het bestand wilt openen PD5, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PD5

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Windows Photo Gallery User Format Microsoft

Wat is een bestand PD5?

Database bestand gemaakt door Windows Live Photo Gallery, een programma dat wordt gebruikt voor het beheren van thuisfoto's en films. Opslaan metagegevens over persoonlijke beelden en video's. Gebruikt om informatie over persoonlijke mediabestanden bij te houden.

Standaard hebben PD5 bestanden de naam Pictures.Pd5 en worden gevonden in de volgende gebruikersbestand:% USERPROFILE% AppDataLocalMicrosoftWindows Live Photo Gallery

Als een PD5-bestand beschadigd raakt, kan het hernoemd worden naar OLD_Pictures.Pd5, en in Windows Live Photo Gallery wordt automatisch een nieuw Pictures.Pd5-bestand gemaakt.

Hoe een bestand openen PD5?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PD5 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PD5 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PD5 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PD5 openen

Andere problemen met een bestand PD5

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PD5 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PD5:

  • het gekozen bestand PD5 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PD5 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PD5 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand