Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDB. Als je het bestand wilt openen PDB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Visual Studio Visual C++ Program Database Format N/A

Wat is een bestand PDB?

Een PDB-bestand is een databasebestand dat door meerdere toepassingen wordt gebruikt, waaronder Pegasus, Quicken, MS Visual Studio en Palm Pilot-software. Het slaat gegevens op in een gestructureerd formaat en wordt typisch geïnstalleerd met de overeenkomstige toepassing.

PDB-bestanden die door verschillende programma's worden gebruikt worden meestal opgeslagen in een eigen formaat, waardoor ze alleen kunnen worden geopend door het programma waarmee ze werden geïnstalleerd. Bijvoorbeeld, een Intuit Quicken PDB-bestand wordt niet herkend door Microsoft Visual Studio.

Hoe een bestand openen PDB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDB openen

Andere problemen met een bestand PDB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDB:

  • het gekozen bestand PDB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PDB
PDB naar PDF