Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDC. Als je het bestand wilt openen PDC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Lizard Safeguard Secure PDF Format LockLizard

Wat is een bestand PDC?

Kopieer beveiligd .PDF bestand gecodeerd met Hagedis Bescherm PDF beveiligingssoftware. Beschermt het PDF-document tegen onbevoegde weergave, kopiëren, delen, wijzigen, schermgrijpen en afdrukken.

PDC-bestanden worden beveiligd met AES 256-bit encryptie, DRM-besturingselementen en een real-time web-based licentiesysteem. Ze kunnen alleen door geautoriseerde gebruikers worden geopend.

Hoe een bestand openen PDC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDC openen

Andere problemen met een bestand PDC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDC:

  • het gekozen bestand PDC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand