Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDD. Als je het bestand wilt openen PDD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel PaintShop Photo Pro Bitmap Graphics Format Adobe Systems

Wat is een bestand PDD?

Afbeelding gemaakt met Adobe PhotoDeluxe, een programma voor het bewerken van fotobewerkingsprogramma's die streamen voor algemene bewerkings taken. Vervang door Adobe Photoshop Elements in 2002, die meer lijkt op Adobe's vlaggenschip Photoshop-programma.

Hoe een bestand openen PDD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDD openen

Andere problemen met een bestand PDD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDD:

  • het gekozen bestand PDD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand