Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDE. Als je het bestand wilt openen PDE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Processing Development Environment Source Code Format Processing

Wat is een bestand PDE?

Broncode bestand geschreven in de verwerkende programmeertaal. Kan functies, variabelen en andere programmeringsconstructen bevatten. Wordt gebruikt voor het opslaan van Processing programma's, genaamd 'schetsen', en draaien ze binnen het Processing IDE. Kan gebruikt worden voor het programmeren van afbeeldingen, animaties en interacties.

Elk PDE-bestand wordt opgeslagen in de eigen map wanneer deze opgeslagen is van de Processing IDE. Het wordt opgeslagen met andere programma-activa, zoals afbeeldingen. De projectmap en het PDE-bestandsnaamvoorvoegsel hebben dezelfde naam. Wanneer het PDE-bestand wordt uitgevoerd, wordt het geopend in een Java-scherm, waardoor het resulterende programma wordt uitgevoerd en uitgevoerd.

Verwerking wordt vaak gebruikt in educatieve instellingen voor het onderwijzen van basisprogrammeringsvaardigheden in een visuele omgeving.

Hoe een bestand openen PDE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDE openen

Andere problemen met een bestand PDE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDE:

  • het gekozen bestand PDE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand