Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDFS. Als je het bestand wilt openen PDFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Illustrator Format Adobe Systems

Wat is een bestand PDFS?

Instellingen bestand gebruikt door oudere versies van Adobe InDesign en Adobe Illustrator. Bevat instructies voor het exporteren van een .PDF-bestand vanuit een geopend document. Wordt gebruikt voor het maken van PDF's met dezelfde eigenschappen.

PDFS-bestanden werden vervangen door .JOBOPTIONS-bestanden in InDesign CS2 en later.

Hoe een bestand openen PDFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDFS openen

Andere problemen met een bestand PDFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDFS:

  • het gekozen bestand PDFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand