Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDFXML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDFXML. Als je het bestand wilt openen PDFXML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDFXML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Mars Project XML Based PDF Document Format Adobe Systems

Wat is een bestand PDFXML?

Bestand opgeslagen in het PDFXML-formaat, een XML-weergave van een .PDF-bestand dat is ontwikkeld als onderdeel van het Mars-project in Adobe Labs, maar later is gestaakt. Hiermee kunt u de uitwisseling van PDF-inhoud tussen toepassingen met behulp van XML toestaan.

Adobe heeft het Mars Project (.MARS-bestanden) en de ontwikkeling van het PDFXML-formaat beëindigd.

Hoe een bestand openen PDFXML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDFXML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDFXML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDFXML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDFXML openen

Andere problemen met een bestand PDFXML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDFXML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDFXML:

  • het gekozen bestand PDFXML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDFXML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDFXML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand