Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDH. Als je het bestand wilt openen PDH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
ProntoDoc For Word Browser Display Document Template Step Function

Wat is een bestand PDH?

Bestand gebruikt door ProntoDoc for Word (PDW), een plug-in voor Microsoft Word waarmee gebruikers document sjablonen automatisch kunnen invullen. Beveiligt een document sjabloon en bevat de structuur van de pagina-indeling, evenals sjabloonvelden die worden gevuld met gegevens uit een of meer brondatabases (SQL Server, SharePoint en Oracle worden ondersteund). Gebruikt voor het genereren van inhoud die voldoet aan het .MHT-formaat.

ProntoDoc for Word wordt gebruikt in zakelijke omgevingen voor het genereren van rapporten en andere zakelijke documenten. Met PDH-sjablonen kunnen eindgebruikers content genereren voor browserverschermen met behulp van gegevens van kleine naar enterprise-level databases.

Hoe een bestand openen PDH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDH openen

Andere problemen met een bestand PDH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDH:

  • het gekozen bestand PDH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand