Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDM. Als je het bestand wilt openen PDM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Sybase PowerDesigner Format Microsoft

Wat is een bestand PDM?

Tekstbestand met één of meer scripts, samen met informatie over de verpakking en implementatie van een Visual Basic (VB) applicatie. Bevat alle benodigde bestanden, installatie locaties en de naam van het script (en).

Wanneer er extra implementatiepakketten worden gemaakt voor een project. Nieuwe pakketten / implementatie scripts worden geschreven aan het begin van het project's PDM-bestand.

Hoe een bestand openen PDM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDM openen

Andere problemen met een bestand PDM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDM:

  • het gekozen bestand PDM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand