Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDO. Als je het bestand wilt openen PDO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pepakura Designer Paper Craft Model Design Format Tama Software

Wat is een bestand PDO?

Een PDO-bestand is een digitaal origami-bestand dat is gemaakt door Pepakura Designer, een programma waarmee gebruikers papiermapmodellen kunnen genereren uit 3D-modelgegevens. Het bevat een 3D-model en de bijbehorende 2D-papieruitsnijding, die de vouwlijnen, snijdingen en patronen van het papiermodel opslaat. PDO-bestanden worden gebruikt voor het afdrukken van het ontwerp op papier, die vervolgens in het originele 3D-model kan worden gevouwen en gelijmd.

Pepakura accepteert meerdere 3D-formaten, waaronder .DXF, .OBJ, .3DS, .LWO, .STL, .KML en .KMZ. Ontwerpen kunnen worden gedrukt of geëxporteerd naar bitmap grafische bestanden. PDO bestanden kunnen bekeken worden met de gratis Pepakura Viewer.

Pepakura is een Japans programma dat in het Engels is vertaald.

Hoe een bestand openen PDO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDO openen

Andere problemen met een bestand PDO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDO:

  • het gekozen bestand PDO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand