Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDP. Als je het bestand wilt openen PDP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Portable Document Format Adobe Systems

Wat is een bestand PDP?

Portable Document Format (PDF) bestand gemaakt door Adobe Acrobat of een ander programma dat de Acrobat plug-in bevat. Ondersteunt tekst, afbeeldingen, formulieren en andere gegevens. Algemeen gebruikt voor het publiceren van documenten die oorspronkelijk in verschillende formaten werden gemaakt.

De extensie ".Pdp" wordt zelden gebruikt voor PDF-bestanden, maar wordt ondersteund als uitbreiding voor programma's zoals Adobe Photoshop CS5. Aangezien de extensie ".Pdp" ongewoon is, moet u de .PDF-extensie in plaats daarvan gebruiken.

Hoe een bestand openen PDP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDP openen

Andere problemen met een bestand PDP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDP:

  • het gekozen bestand PDP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand