Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PDX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PDX. Als je het bestand wilt openen PDX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PDX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Adobe Acrobat Index Format Adobe Systems

Wat is een bestand PDX?

Indexbestand gemaakt door Adobe Acrobat, een document creator en viewer programma. Bevat een index van documenten en directories. Zet de mogelijkheid om te zoeken op meerdere .PDF-documenten. Handig voor bedrijven die grote sets van PDF-documenten gebruiken, zoals advocaten.

PDX-indeksen kunnen worden gecreëerd onder de Select Advanced & rarr. Document Processing & Rarr. Volledige tekstindex met catalogusoptie in Adobe Acrobat. Andere bestanden kunnen worden toegevoegd aan een bestaande PDX-index met dezelfde optie.

Adobe Acrobat is verkrijgbaar in Standard, Pro en Pro Extended versies.

Hoe een bestand openen PDX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PDX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PDX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PDX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PDX openen

Andere problemen met een bestand PDX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PDX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PDX:

  • het gekozen bestand PDX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PDX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PDX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand