Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PEA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PEA. Als je het bestand wilt openen PEA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PEA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PeaZip Pack Encrypt Authenticate Format PeaZip

Wat is een bestand PEA?

Gecomprimeerd bestand archief gemaakt met PeaZip, een bestand archiveren, versleutelen en bestand splitsen tool. Ondersteunt deflate-based compressie, multi-volume bestandsspanning, AES256 in EAX-modus voor geverifieerde encryptie. Gebruik ook een cryptografisch sterke hash om de bestands- en volumeintegriteit te controleren.

PEA staat voor "Pack, Encrypt, Authenticate" en is een beveiligingsgerichte archiefformaat.

Hoe een bestand openen PEA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PEA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PEA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PEA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PEA openen

Andere problemen met een bestand PEA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PEA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PEA:

  • het gekozen bestand PEA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PEA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PEA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PEA
PEA naar ARCPEA naar DEB