Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PEAK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PEAK. Als je het bestand wilt openen PEAK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PEAK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Steinberg Cubase Peak Format Steinberg

Wat is een bestand PEAK?

Bevat de golfvorm afbeelding van een bijbehorend Cubase audio bestand. Gebruikt voor het visueel weergeven van de audiodata in het Cubase-trackvenster. Gegenereerd automatisch wanneer een audiobestand wordt opgenomen of geïmporteerd in Cubase.

PEAK-bestanden worden standaard opgeslagen in de map Afbeeldingen in de huidige projectmap. Als ze verwijderd worden, zal Cubase de bestanden herstellen wanneer de bijbehorende audio bestanden worden geopend.

PEAK-bestanden bewaren alleen het golfvormbeeld en bevatten geen geluidsdata.

Hoe een bestand openen PEAK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PEAK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PEAK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PEAK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PEAK openen

Andere problemen met een bestand PEAK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PEAK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PEAK:

  • het gekozen bestand PEAK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PEAK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PEAK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand