Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PEC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PEC. Als je het bestand wilt openen PEC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PEC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Brother Embroidery File Format Brother International Corporation

Wat is een bestand PEC?

Bestand gemaakt door Brother naaimachines, die kunnen worden gebruikt om borduren te maken. Bevat een steekpatroon dat op een naaimachine kan worden geladen. Gebruikt door een naaimachine om automatisch een borduurwerk te naaien.

PEC-bestanden kunnen worden omgezet in formaten die door Pfaff naaimachines kunnen worden gebruikt.

Hoe een bestand openen PEC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PEC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PEC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PEC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PEC openen

Andere problemen met een bestand PEC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PEC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PEC:

  • het gekozen bestand PEC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PEC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PEC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PEC
PEC naar JEF