Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PEF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PEF. Als je het bestand wilt openen PEF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PEF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pentax Digital Camera Raw Image Format Pentax

Wat is een bestand PEF?

Ongecomprimeerde RAW foto gemaakt met een Pentax digitale camera. Bewaar beeldinformatie precies hoe het door de sensor van de camera is vastgelegd, zonder compressie of kleurinstelling.

Verschillende Pentax-camera-modellen kunnen afbeeldingen opslaan met iets andere variaties van het formaat. Daarom kunnen bepaalde softwareprogramma's sommige, maar niet alle PEF-bestanden lezen.

Hoe een bestand openen PEF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PEF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PEF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PEF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PEF openen

Andere problemen met een bestand PEF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PEF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PEF:

  • het gekozen bestand PEF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PEF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PEF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PEF
PEF naar JPGPEF naar MRWPEF naar NEF