Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PEG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PEG. Als je het bestand wilt openen PEG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PEG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Peggle Game Replay Format PopCap Games

Wat is een bestand PEG?

Opgeslagen replay gemaakt door Peggle, een 2D peg-clearing game door PopCap Games. Beveiligt een video van een eerder gespeeld spel dat in het Peggle programma kan worden bekeken. Kan door andere spelers gedeeld en bekeken worden.

PEG-bestanden die zijn opgeslagen, zijn standaard in de map Program Files / PopCapGames / Peggle Deluxe / userdata / replays.

Peggle Nights slaat replays op met een .PEGN-extensie.

Hoe een bestand openen PEG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PEG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PEG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PEG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PEG openen

Andere problemen met een bestand PEG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PEG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PEG:

  • het gekozen bestand PEG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PEG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PEG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand