Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PEM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PEM. Als je het bestand wilt openen PEM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PEM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Privacy Enhanced Mail Security Certificate Format N/A

Wat is een bestand PEM?

Base64-gecodeerde certificaatbestand, zoals een PEM-gecodeerd X509-certificaat. Gebruikt om een ​​veilige website te authenticeren. Typisch geïmporteerd vanuit een Unix-gebaseerde Apache-webserver en compatibel met OpenSSL-toepassingen.

PEM-certificaatbestanden worden automatisch gegenereerd en zijn niet bedoeld om handmatig geopend of bewerkt te worden. Sommige beveiligde websites kunnen gebruikers vragen om een ​​PEM-bestand te uploaden (eventueel verzonden via een e-mail) om hun identiteit te verifiëren.

Hoe een bestand openen PEM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PEM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PEM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PEM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PEM openen

Andere problemen met een bestand PEM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PEM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PEM:

  • het gekozen bestand PEM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PEM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PEM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand