Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PER. Als je het bestand wilt openen PER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Age Of Empires Personality Format Microsoft

Wat is een bestand PER?

Artificial Intelligence (AI) bestand dat wordt gebruikt door Age of Empires (AoE), een real-time strategie spel. Bevat instellingen voor hoe de computerspeler besluiten maakt. Kan parameters opgeven voor eenheden of voor hoe groot een leger moet zijn voordat ze aanvalt. Gecreëerd als onderdeel van het scenario ontwerp proces voor een campagne.

Aangezien PER-bestanden worden opgeslagen met gebruik van gewoon tekstformattering, kunt u deze bewerken met een tekstverwerker.

Hoe een bestand openen PER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PER openen

Andere problemen met een bestand PER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PER:

  • het gekozen bestand PER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand