Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PES Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PES. Als je het bestand wilt openen PES, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PES

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Brother Embroidery File Format N/A

Wat is een bestand PES?

CAM (computer assisted manufacturing) bestand dat instructies bevat voor het maken van borduren met een naaimachine. Bevat codes zoals "stop", "jump" en "trim". bevat ook de kleuren voor het ontwerp van het ondersteunde Brother kleurenpalet. Kan worden geopend en bekeken door verschillende naaimachines.

PES-flesjes zijn gemaakt door de PE-Design software die bij Brother naaimachines wordt meegeleverd, maar kan ook worden gebruikt bij de babyborden van Babylock en Bernina.

Hoe een bestand openen PES?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PES niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PES lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PES associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PES openen

Andere problemen met een bestand PES

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PES bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PES:

  • het gekozen bestand PES is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PES met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PES bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PES
PES naar JEF