Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PEZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PEZ. Als je het bestand wilt openen PEZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PEZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Prezi Desktop Transfer Format Prezi

Wat is een bestand PEZ?

Presentatie gemaakt door Prezi Desktop, een programma dat wordt gebruikt voor het maken van "zoompresentaties", die een enkel doek bevatten dat kan worden ingepankt, gedraaid en zoomen om verschillende notities en foto's op het canvas te zien. Kan meerdere gedetailleerde zoomkaders bevatten die de presentator doorheen kan navigeren.

Prezi Desktop presentaties kunnen worden geëxporteerd naar standalone applicaties voor Windows en Mac OS X. Ze kunnen ook worden geupload naar de Prezi website door geregistreerde gebruikers om online te bekijken. De website applicatie vereist een webbrowser die de Adobe Flash Player plug-in is geïnstalleerd.

Hoe een bestand openen PEZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PEZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PEZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PEZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PEZ openen

Andere problemen met een bestand PEZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PEZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PEZ:

  • het gekozen bestand PEZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PEZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PEZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies PEZ
PEZ naar PDF