Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PFB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PFB. Als je het bestand wilt openen PFB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PFB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Printer Font Binary Format Adobe Systems

Wat is een bestand PFB?

Adobe Type 1 lettertype voor Windows. Net als een .PFA-bestand, maar is gecodeerd in binair formaat. Vereist ook het bijbehorende .PFM-bestand. Zowel de PFB- als PFM-bestanden moeten worden opgeslagen in de map System Fonts om actief te zijn.

Naast het opslaan van systeemfonts worden PFB-bestanden ook gebruikt door AutoCAD om gecompileerde .SHX-lettertypebestanden te maken.

Hoe een bestand openen PFB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PFB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PFB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PFB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PFB openen

Andere problemen met een bestand PFB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PFB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PFB:

  • het gekozen bestand PFB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PFB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PFB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand