Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PFC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PFC. Als je het bestand wilt openen PFC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PFC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AOL Personal Filling Cabinet AOL

Wat is een bestand PFC?

Bestandsformaat gebruikt door America Online om favorieten (bladwijzers) op te slaan, evenals e-mailberichten en contactgegevens. Mag e-mailadressen, telefoonnummers, straatadressen, bedrijfsinformatie, groepen en distributielijsten bevatten.

PFC-bestanden worden door AOL-software verwezen en dienen niet handmatig te worden geopend. De inhoud van een PFC-bestand kan echter worden geopend met behulp van een hulpprogramma van derden.

Hoe een bestand openen PFC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PFC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PFC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PFC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PFC openen

Andere problemen met een bestand PFC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PFC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PFC:

  • het gekozen bestand PFC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PFC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PFC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand