Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PFI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PFI. Als je het bestand wilt openen PFI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PFI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Panorama Factory Bitmap Image Format PhotoFiltre Studio

Wat is een bestand PFI?

Raster image bestand gemaakt door PhotoFiltre Studio, een beeldbewerkingsprogramma voor Windows. Bevat grafieken getekend door de gebruiker en ondersteunt meerdere bewerkingslagen binnen hetzelfde beeld. Gebruikt als het native save formaat voor de software.

PFI-bestanden kunnen opgeslagen worden in verschillende standaard bitmapbeeldformaten, waaronder .JPG, .PNG, .TIF en .BMP.

Hoe een bestand openen PFI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PFI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PFI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PFI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PFI openen

Andere problemen met een bestand PFI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PFI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PFI:

  • het gekozen bestand PFI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PFI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PFI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand