Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PFM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PFM. Als je het bestand wilt openen PFM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PFM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Printer Outline Metric Font Format N/A

Wat is een bestand PFM?

Lettertype van Adobe Type 1 die wordt gebruikt door het besturingssysteem Microsoft Windows. Bevat metingen van tekens in het lettertype. Vereist een bijbehorend .PFB-bestand voor het lettertype. Bevat geen werkelijke lettertypegiften, maar helpt het lettertype in het PFB-bestand correct te worden weergegeven.

Als u PFM / PFB lettertypen wilt installeren in Windows 7, kunt u de PFM- en PFB-bestanden kopiëren naar de directory C: WindowsFonts, met de rechtermuisknop op het PFM-bestand en selecteer "Installeren" in de lijst. U kunt vervolgens het lettertype bekijken met de Microsoft Windows Font Viewer, die geopend kan worden door naar de map WindowsFonts in de Windows Verkenner te navigeren of door het typen van "lettertype" in het zoekvenster Windows Start menu te typen en vervolgens op "Bekijk geïnstalleerde lettertypen" te klikken van de bevolkte zoeklijst.

Als het PFB-bestand niet in dezelfde map als het PFM-bestand is, kan deze zich in de map PSFONTS bevinden en kan het PFM-bestand zich in de map PSFONTSPFM bevinden.

Hoe een bestand openen PFM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PFM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PFM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PFM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PFM openen

Andere problemen met een bestand PFM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PFM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PFM:

  • het gekozen bestand PFM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PFM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PFM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand