Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PFS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PFS. Als je het bestand wilt openen PFS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PFS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Image Studio Picture File Format Antonio Da Cruz

Wat is een bestand PFS?

Een PFS-bestand is een selectiebestand dat is gemaakt door PhotoFiltre Studio, een afbeelding retoucheerprogramma. Het bevat coördinaten die worden gebruikt door het polygoon selectie tool van de afbeelding editor om lijnen tussen de gegeven coördinaten te tekenen. PFS-bestanden worden opgeslagen in gewone tekst.

Wanneer de code in een PFS-bestand wordt beheerd door PhotoFiltre Studio, worden de coördinaten door lijnen aangesloten. Bij het bereiken van de laatste coördinaat, komt een lijn terug naar het beginpunt. Strikt genomen is het selectiebestand gewoon een gewoon tekstbestand, maar het is opgeslagen in het PFS-bestand in plaats van een .TXT-bestand.

Hoe een bestand openen PFS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PFS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PFS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PFS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PFS openen

Andere problemen met een bestand PFS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PFS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PFS:

  • het gekozen bestand PFS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PFS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PFS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand