Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PFX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PFX. Als je het bestand wilt openen PFX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PFX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Certificate Format N/A

Wat is een bestand PFX?

Gecodeerd beveiligingsbestand dat beveiligde certificaten opslaat die gebruikt worden om een ​​persoon of apparaat te authenticeren, zoals een computer of webserver. Vereist een wachtwoord dat moet worden geopend. Kan worden geïnstalleerd door met de rechtermuisknop op het bestand te klikken en "PFX installeren te selecteren".

Hoe een bestand openen PFX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PFX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PFX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PFX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PFX openen

Andere problemen met een bestand PFX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PFX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PFX:

  • het gekozen bestand PFX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PFX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PFX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand