Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PGD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PGD. Als je het bestand wilt openen PGD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PGD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pretty Good Privacy PGPdisk Image Format Symantec

Wat is een bestand PGD?

Gecodeerde schijfafbeelding gemaakt door PGP, een data-encryptieprogramma dat nu eigendom is van Symantec. Sla gegevens op voor een schijfpartitie die in een desktopomgeving kan worden gemonteerd. Wordt gebruikt voor het beveiligen van gevoelige bestanden op de computer.

PGP werd oorspronkelijk ontwikkeld door de PGP Corporation, die nu eigendom is van Symantec. Verschillende Symantec-producten integreren nu de PGP-software voor encryptie.

Hoe een bestand openen PGD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PGD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PGD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PGD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PGD openen

Andere problemen met een bestand PGD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PGD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PGD:

  • het gekozen bestand PGD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PGD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PGD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand