Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PGF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PGF. Als je het bestand wilt openen PGF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PGF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Progressive Graphics Format ETH Zurich

Wat is een bestand PGF?

Bitmap-afbeelding gemaakt in het Progressive Graphics File (PGF) formaat, dat is ontworpen om de JPEG-standaard te verbeteren door de compressietijd te verlagen en de compressieverhoudingen te verhogen. Ondersteunt lossy en lossless compressie.

PGF-compressie werkt het beste met natuurlijke en luchtfoto's.

Het PGF-formaat is ontwikkeld bij het Instituut voor Theoretische Computerwetenschappen aan de universiteit van ETH Zürich.

Hoe een bestand openen PGF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PGF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PGF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PGF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PGF openen

Andere problemen met een bestand PGF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PGF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PGF:

  • het gekozen bestand PGF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PGF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PGF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand