Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PGI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PGI. Als je het bestand wilt openen PGI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PGI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Video Recording Format N/A

Wat is een bestand PGI?

Bestand aangemaakt door diverse video-opname-apparaten, waaronder die van Panasonic, JVC en Canon. Bevat tijdstip-, duur- en titelinformatie voor opgenomen video's. Typisch gevonden met .MOD en .MOI bestanden.

Hoe een bestand openen PGI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PGI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PGI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PGI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PGI openen

Andere problemen met een bestand PGI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PGI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PGI:

  • het gekozen bestand PGI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PGI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PGI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand