Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PGP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PGP. Als je het bestand wilt openen PGP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PGP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pretty Good Privacy Encrypted Format PGP

Wat is een bestand PGP?

Beveiligingssleutel of digitaal handtekeningbestand dat de identiteit van een gebruiker verifieert. Gebruikt voor het decoderen van een bestand gecodeerd met Pretty Good Privacy (PGP) software. Zorg ervoor dat beveiligde bestanden alleen door geautoriseerde gebruikers kunnen worden geopend.

Hoe een bestand openen PGP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PGP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PGP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PGP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PGP openen

Andere problemen met een bestand PGP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PGP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PGP:

  • het gekozen bestand PGP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PGP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PGP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand