Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PGT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PGT. Als je het bestand wilt openen PGT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PGT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pokémon Gift Format Pokemon Mystery Gift Editor

Wat is een bestand PGT?

Game bestand gebruikt door Pokémon games voor de Nintendo DS handheld game console. Hiermee wordt een cadeau in de game opgeslagen die wordt gebruikt voor het ontgrendelen van spelinhoud. Kan informatie bevatten voor een item of evenement.

Pokémon-cadeau-gegevens worden opgeslagen in Pokémon-opgeslagen spellen (.SAV-bestanden), die zijn gemaakt op Nintendo DS-cartridges. PGT-bestanden kunnen bewerkt worden in de Pokémon Mystery Gift Editor, evenals in Pokesav. Bovendien kan Pokesav PGT-bestanden importeren naar bestaande SAV-bestanden.

Hoe een bestand openen PGT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PGT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PGT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PGT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PGT openen

Andere problemen met een bestand PGT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PGT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PGT:

  • het gekozen bestand PGT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PGT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PGT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand