Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHAR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHAR. Als je het bestand wilt openen PHAR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHAR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
PHP Extension And Application Repository Archive Format Greg Beaver

Wat is een bestand PHAR?

Bestand verpakt in het PHAR (PHP Archief) formaat, dat kan worden gemaakt met behulp van de Phar PHP klasse. Beveiligt een verzameling bestanden en ondersteunt bzip2 en gzip compressie, evenals een controlesom voor het archief. Wordt gebruikt voor het distribueren en uitvoeren van PHP applicaties met een enkel bestand.

PHAR-bestanden lijken op de JAR-bestanden van Java en kunnen worden uitgevoerd met behulp van PHP. Een voorbeeld van een gemeenschappelijke PHP-applicatie die wordt verspreid als een PHAR-archief is PEAR (PHP Extension and Application Repository), een pakketmanager voor PHP-extensies.

PHP Archief-bestanden zijn compatibel met APC (Alternative PHP Cache), een "opcode cache" die de applicatie prestatie optimaliseert door de gecompileerde versies van code te cachen. PhpMyAdmin, een veelgebruikte frontend voor MySQL, is gemeten met een 6x speedup wanneer het wordt uitgevoerd als een PHAR-bestand.

Phar, het PHP-bestand dat PHAR-bestanden leest en schrijft, is opgenomen in PHP 5.3.

Hoe een bestand openen PHAR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHAR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHAR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHAR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHAR openen

Andere problemen met een bestand PHAR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHAR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHAR:

  • het gekozen bestand PHAR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHAR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHAR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand