Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHL. Als je het bestand wilt openen PHL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Kindle Popular Highlights Format Amazon

Wat is een bestand PHL?

Bestand aangemaakt door het Amazon Kindle e-leesapparaat. Biedt populaire hoogtepunten, die secties of zinnen zijn in het eBook dat door Kindle gebruikers is gemarkeerd. Hiermee activeert u het grijze gestippelde onderstreepgedrag voor populair gemarkeerde items. Opgeslagen in een XML-formaat.

Populaire Hoogtepunten worden verstrekt om gebruikers te helpen richten op de passages die het meest door alle Kindle-gebruikers worden gemarkeerd.

Als u Populaire Hoogtepunten op een Kindle wilt uitschakelen, selecteert u het informatiepictogram, selecteert u Instellingen en zet u de populaire hoogtepunten uit.

Hoe een bestand openen PHL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHL openen

Andere problemen met een bestand PHL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHL:

  • het gekozen bestand PHL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand