Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHM. Als je het bestand wilt openen PHM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Pro Home Manager Data Format Pro Home Manager

Wat is een bestand PHM?

Database gebruikt door Pro Home Manager, een huisonderhoud en inventaris management programma. Kan onderhoudsschema's, afsprakenherinneringen, servicekontracten en een lijst van huishoudelijke activa bevatten.

De standaard Pro Home Manager database heet " My Home.PHM " en wordt automatisch geopend wanneer het programma wordt gelanceerd.

Hoe een bestand openen PHM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHM openen

Andere problemen met een bestand PHM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHM:

  • het gekozen bestand PHM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand