Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHN. Als je het bestand wilt openen PHN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Algodoo Phun Phunlet Algoryx Simulation

Wat is een bestand PHN?

Animatie scene, of "phunlet", gemaakt met Phun, een 2D fysiek creatie programma. Opgeslagen in een tekstformaat dat objecten en objecteigenschappen bevat.

Voorbeelden van objecten die in een Phun-bestand voorkomen, zijn: cirkels, dozen, veelhoeken, vliegtuigen, veren, fixaten, scharnieren, pennen en groepen. Elk object bevat zijn eigen lijst met eigenschappen, zoals positie, grootte, kleur, enz.

Hoe een bestand openen PHN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHN openen

Andere problemen met een bestand PHN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHN:

  • het gekozen bestand PHN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand