Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHO. Als je het bestand wilt openen PHO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Gerber Photoplot Format Ucamco

Wat is een bestand PHO?

Bestand gemaakt door printplaat (PCB) design applicaties. Bevat een fotoplot, dat is een gegenereerd beeld van een PCB-ontwerp dat gebruikt kan worden bij het vervaardigen van PCB's. Vaak gegenereerd uit een .GBR bestand en kan bekeken worden in verschillende Gerber-compatibele applicaties.

Hoe een bestand openen PHO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHO openen

Andere problemen met een bestand PHO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHO:

  • het gekozen bestand PHO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand