Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

PHOTOLIBRARY Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand PHOTOLIBRARY. Als je het bestand wilt openen PHOTOLIBRARY, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ PHOTOLIBRARY

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple IPhoto Digital Photo Library Apple

Wat is een bestand PHOTOLIBRARY?

Bibliotheek van digitale foto's gemaakt door iPhoto, een applicatie voor beeldorganisaties. Bevat alle afbeeldingen die in uw iPhoto-toepassing verschijnen, samen met de bewerkingen die aan hen zijn aangebracht. Gemaakt wanneer u een andere bibliotheek in iPhoto toevoegt.

iPhoto is een fotobestuurder en applicatie ontwikkeld door Apple. Het programma stelt u in staat om uw afbeeldingen te vermenigvuldigen, verbeteren en aan te raken. Het maakt het ook gemakkelijk om je foto's te delen naar sociale sites zoals Facebook, Twitter en Flickr.

iPhoto is gestaakt en vervangen door Foto's in 2015.

Hoe een bestand openen PHOTOLIBRARY?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand PHOTOLIBRARY niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de PHOTOLIBRARY lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand PHOTOLIBRARY associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand PHOTOLIBRARY openen

Andere problemen met een bestand PHOTOLIBRARY

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand PHOTOLIBRARY bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken PHOTOLIBRARY:

  • het gekozen bestand PHOTOLIBRARY is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand PHOTOLIBRARY met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand PHOTOLIBRARY bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand